Hög tid att boka in vinterns takskottning i Stockholm!

Vi befinner oss just nu i mitten av augusti månad och något som kanske känns väldigt långt borta är snö och vinter. Men faktum är att det redan nu är hög tid att börja planera in vinterns takskottning i Stockholm. Det blir alltid vinter och den kommer oftast som en överraskning. Ligg därför steget före och boka in ett abonnemang för takskottning redan nu!

Takskottning Stockholm

Minska risker och skador med takskottning

Att snön alltid bruka komma som en överraskning är ingen hemlighet, och när väl vintern kommit brukar efterfrågan på takskottning skjuta i höjden i Stockholm. Därför är det en god idé att boka in takskottning i Stockholm redan nu så att du kan vara lugn och trygg i att du får den hjälpen man behöver, när det behövs.

Att inte kontrollera snömängd på taket kan innebära en hel del risker. Som fastighetsägare har man som ansvar att kontrollera snön som finns på taket. Detta för att säkerställa att det inte uppstår skador eller olyckor som att snö och istappar faller ner på fotgängare.

Tung snö på taket riskerar även skada taket på flera olika sätt. Bland annat kan smältande snö på taket leda till fuktskador – något som kan bli dyrt att åtgärda. Varje år drabbas fastighetsägare av dyra takskador på grund av snö och is. För att minimera riskerna med snö på taket är det en bra idé att boka in hjälp med att skotta taket. Genom att vända sig till en professionell firma kan man vara trygg i att de både har rätt utrustning och rätt metod för takskottningen.

Ta hjälp av ett snöröjningsföretag

Det finns flera snöröjningsföretag i Stockholm man kan vända sig till när det kommer till takskottning. Ett av dem är Miramix som erbjuder snöskottning, sanding och snöröjning på tak i Stockholm. Miramix anpassar sina avtal efter var kunds behov, vare sig det gäller företagare och fastighetsägare, privatpersoner eller bostadsrättsföreningar.

Att röja bort snö är livsviktigt för både människor och trafikanter, så se till att planera in snöröjningen i god tid. Själva fastigheten mår även den bra av att hållas efter från stora snömängder. Snö i stora mängder har en förmåga att packa sig på släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad.